Sunrenity

logo sunrenity

Organisatie
Sunrenity is specialist op gebied van advisering over, verkoop en installatie van zonnepanelen. Dat betekent dat dit onze enige en belangrijkste bezigheid is en dat het geen nevenactiviteit is. Onze kennis en ervaring komt voort uit het Zonne-energie Kenniscentrum (ZEKC) dat Sunrenity samen met de partners de Hanzehogeschool Groningen en de Gemeente Groningen heeft opgericht en uiteraard uit de installaties bij onze vele klanten.

Intro
ViewOpener heeft een marketingplan gemaakt waarin beschreven staat hoe wij als organisatie de komende jaren onze naamsbekendheid kunnen vergroten en hoe we meer leads kunnen aantrekken. Oftewel, een marketingplan voor de komende jaren. Hierbij zijn tijdens het traject ook veel verschillende onderdelen al uitgevoerd en geïmplementeerd.

Problematiek
Omdat ik zelf nog letterlijk een jonge ondernemer ben, mis ik op dit gebied nog een stuk ervaring. Ik heb ervoor gekozen om dit op te pakken met een partij die veel kennis heeft op dit gebied.

Uitvoering
Er zijn veel concrete oplossing geweest die ook al zijn uitgevoerd. Daarnaast heb ik nu een plan in mijn handen die ik kan gebruiken om de komende tijd verder te gaan met het verbeteren van mijn marktpositie.

Samenwerking
Erg tevreden over de samenwerking. Het was prettig dat ik met één persoon te maken heb gehad. Hierdoor ontstaat er een persoonlijke relatie wat het werken aan de problematiek makkelijker maakt en dat er voor zorgt dat je elke keer snel aan de slag kan. Ook de nazorg van het traject is erg goed. Dus na het opleveren van het plannen is de ondersteuning nog niet voorbij.

Paul Gesink
Sunrenity
Bekijk ook andere referenties