TrainingU

logo TrainingU1ViewOpener heeft TrainingU ondersteuning en advies gegeven op het gebied van marketing en alles wat daarmee samenhangt. Bij meerdere opdrachten van TrainingU heeft Richard Medema van ViewOpener ons geholpen om voor onze opdrachtgevers een totaalbeeld te schetsen en een duidelijke marketingvisie te creëren. Dit biedt TrainingU vervolgens een uitstekende uitgangspositie om verdere commerciële stappen voor onze opdrachtgevers te nemen en voor hen omzet en werkplezier te vergroten.

Bij TrainingU weten wij zelf veel over marketing maar zijn vooral thuis in de creatieve kant van het verhaal. De analytische en strategische kant en de uitwerking daarvan is iets waar Richard Medema zeer in thuis is.

Richard Medema heb ik leren kennen op een netwerk bijeenkomst en het klikte meteen. Hij neemt zijn beroep, onderneming en ‘skills’ heel serieus en komt alle afspraken na… voor mij is dit goud waard in een zakelijke relatie.

De samenwerking tussen TrainingU en ViewOpener ervaar ik als zeer enthousiast en daadkrachtig… er staan nog veel geweldige samenwerkingen in het verschiet!

Fredric Teerling
TrainingU
Bekijk ook andere referenties